2017. szeptember 10., vasárnap

Holland kocka fehércsoki krémmel

Egész röviden: Gyors, könnyű elkészíteni és isteni finom!
Lapult a szekrényben fehércsoki ízű pudingpor, még nem próbáltam ki. Itt volt az ideje. ☺



Hozzávalók:

Tészta:
20 dkg puha vaj
20 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
2 egész tojás
6 evőkanál HOLLAND kakaópor
3 dl tej      (1 bögre)
3 dl liszt   (1 bögre)
1 teáskanál sütőpor

Krém:

1 csomag fehércsoki ízű pudingpor
3 dl tej
3 kanál cukor
10 dkg vaj

Díszítésnek jelen esetben darált dió, de gyermekek nagyon kedvelik a színes cukordíszítést is.

A tészta hozzávalót egész egyszerűen összekeverjük a felsorolás sorrendjében, majd sütőpapírral bélelt közepes tepsibe öntjük és 180 fokra felmelegített sütőben megsütjük. 
Nem kell túl sokáig sütni, ha a próbatűre már nem ragad a tészta, kész is. Brownie jellegű lesz a süti.
Amíg hűl, elkészítjük a krémet. A tejjel, cukorral megfőzzük a pudingport, majd a tűzről levéve belekeverjük a vajat. A süti tetejére öntjük, díszítjük kedvünk szerint és mehet a hűtőbe kicsit pihenni. ☺

Jó étvágyat kívánok!
Csillag sütöde

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése